top of page

Profile

Join date: May 15, 2022

About

Ajax Vitesse live op tv (Eredivisie) gratis naar 15 mei 2022


🔴GO LIVE📺📱👉Vitesse Ajax Live


⚽️GO LIVE📺📱👉Click Here To Watch Live


🔴GO LIVE📺📱👉Click Here To Watch Live


Hoewel de eerste vijf posities en de degradatie van PEC Zwolle vaststaan, is er nog genoeg om voor te voetballen. Maar liefst zes clubs kunnen nog achtste worden en daarmee zich kwalificeren voor de Europese play-offs.


Dat zou gebeuren wanneer Schalke de stap naar boven zou maken en dat is afgelopen weekend gebeurd. "Dus ik ben officieel speler van deze club nu", zegt Ouwejan tegen De Telegraaf. "We gaan er de komende weken verder over in gesprek, maar in principe ligt dit vast en ik ga ervan uit dat ik hier blijf."


Dat vindt de linkervleugelverdediger helemaal niet erg. Hij wordt op handen gedragen door de fans van Schalke en het gevoel is wederzijds. "Ik ga het niet te hard zeggen met mijn vriendin naast me, maar ik ben echt verliefd geworden op deze club. Schalke is gewoon fantastisch. Ik heb het enorm naar mijn zin hier."


Voordat Ouwejan zich met allemaal praktische zaken gaat bezighouden, is het tijd om te genieten. De promotie moet en zal gevierd worden in Gelsenkirchen. "We gaan lekker bier drinken met z'n allen", voorspelt de Noord-Hollander. "Dan zien we het wel."


Áls Vitesse kampioen op deze zondag kampioen wordt, dan doet het dat zonder te spelen. Het bezoek aan Ajax is vervroegd naar 14.30 uur. Vitesse kan in de rest van het seizoen niet meer beschikken over Perr Schuurs, Lisandro Martínez, Ryan Gravenberch en Antony. Ajax kan altijd net iets meer tegen de buren uit Amsterdam en heeft nog een extra reden om vol voor de punten te gaan: de nummer vijf van de Dutch Eredivisie wil de play-offs ontlopen, in de wetenschap dat concurrenten Ajax en FC Twente elkaar nog treffen.


Vitesse is al wekenlang in prima vorm en treft een tegenstander die nog een zware Europese wedstrijd in de benen heeft. Aan de andere kant: Vitesse heeft het nooit makkelijk in De Kuip en Ajax moet zijn derde plek ook nog veilig zien te stellen, aangezien FC Twente dus nog naar De Kuip komt. Net als Vitesse loopt Vitesse op zijn laatste benen: Carlos Vinícius was zondag tegen Willem II de volgende speler die zich in de ziekenboeg moest melden.


Vitesse wordt vandaag kampioen als het wint bij Ajax en Vitesse onderuit gaat bij Ajax. Het verschil tussen de laatst overgebleven titelkandidaten wordt dan zeven punten. Dat gat zou Vitesse met nog twee wedstrijden te gaan niet kunnen dichten.


Vitesse krijgt de schaal vandaag niet uitgereikt omdat de Amsterdammers ruim twee uur eerder in actie komen dan Vitesse. De ploeg van Erik ten Hag treedt om 14.30 uur aan in het AFAS Stadion, terwijl de topper in Rotterdam pas om 16.45 uur begint. Het zou dus zomaar kunnen dat de Vitesse-spelers in de bus terug naar Amsterdam zitten op het moment dat de titelstrijd wordt beslist.

[

[KIJKEN] Ajax tegen Vitesse live op tv- (Dutch Eredivisie) 15 may 2022

More actions
bottom of page