top of page

Profile

Join date: May 10, 2022

About

Genk - Charleroi Live kijken


Live kijken:- https://tinyurl.com/47v8we85


Live kijken:- https://tinyurl.com/47v8we85


Live kijken:- https://tinyurl.com/47v8we85Charleroi heeft zijn eerste punt van de play-offs veroverd. Na een slotoffensief van Genk dreigde de thuisploeg voor een derde keer met lege handen achter te blijven, maar Bayo sloeg nog toe in de extra tijd: 2-2. De winnende treffer werd niet veel later afgekeurd voor buitenspel.


De thuisploeg kon zelfs nog proeven van de zege, maar Ilaimaharitra stond buitenspel. Gent kan morgen een gouden zaak doen. Dan moet het thuis wel winnen van KV Mechelen.


Still: "Volgende week drie punten die we vandaag verdienden"

Genk had kunnen winnen, Charleroi had kunnen winnen. Beide coaches bleven dan ook met gemengde gevoelens achter. "Ik vind het jammer", opende Genk-coach Bernd Storck. "Als je 2-1 voor staat, mag je het niet weggeven. Maar uiteindelijk mogen we nog blij zijn met 2-2."


Het venijn zit hem de laatste tijd duidelijk in de staart in wedstrijden van Genk. Vorige week pakte het in het slot nog 3 punten tegen KV Mechelen. Vanavond verspeelde het de zege in Charleroi.


Bayo kopte, in een eerste helft om snel te vergeten, Charleroi op voorsprong. Na een ongetwijfeld stevige peptalk van Bernd Storck kwam Genk veel gretiger uit de kleedkamer.


Bongonda kreeg weer een basisplaats, maar moest aan de rust plaats ruimen voor Onuachu. Nadat Heymans op de paal had getrapt, deed Onuachu de netten wel trillen. Weer een gouden wissel. Al hadden ze bij Charleroi voorafgaand wel een fout op Bayo gezien.

Knettergekke slotfase

De 1-1 was een feit en Genk ging op zoek naar meer. Eerst redde Koffi, die eerder misschien aan rood ontsnapte, nog fenomenaal. Enkele tellen later was de doelman kansloos op de rebound van Thorstvedt. Nog zo'n wissel die zijn vruchten afwierp.


Charleroi in de touwen, denk je dan. Dat was echter buiten het doorzettingsvermogen van de Carolo's gerekend. Morioka stuurde Bayo heerlijk het straatje in en die maakte er 2-2 van.


"We willen altijd de drie punten, maar nu zijn we tevreden met een punt. Je hebt soms ook een beetje geluk nodig. We concentreren ons nu op de terugwedstrijd op dinsdag."


"Dit was het gezicht dat we elke week moeten tonen. Met dit voetbal kunnen we elke tegenstander in de problemen brengen. We gaan dinsdag voluit voor de drie punten tegen Genk die we eigenlijk vandaag verdienden.


Edward Still was dan weer "vooral fier" op de reactie van Charleroi. "We hebben zeer goed gespeeld. Je zag de facetten waar we aan hebben gewerkt deze week. Dit moet iedereen vertrouwen geven."

#

#@!!voetbal~~ Charleroi - Genk Live Op tv 10 mei 2022

More actions
bottom of page